Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2010, 09:48 ДТП
В Криму водій фури збив пішохода та покинув місце пригоди
В Криму водій фури збив пішохода та покинув місце пригоди

У Криму пішохід потрапив під колеса вантажівки. Від удару дістав відкриту черепно-мозкову травму. Водій з місця події зник.

Закривавлене тіло на узбіччі траси Симферопіль-Джанкой побачили водії. За кілька хвилин на місці вже працювали правоохоронці й медики.

Микола Ренгач, керівник відділу ДАІ Красногвардійського району:

- Установили свидетелей данного происшествия, которые указали на то, что в момент, когда был сбит пешеход, проезжали мимо указанного места два автомобиля, как они указали - фуры. Характерной приметой было то, что автомобили имели турецкие номера.

Цю інформацію одразу передали всім постам ДАЇ. За годину вантажівки затримали на виїзді з півострова. На одній із них міліціонери побачили пошкодження. Та водій запевняв, що нікого не збивав.

Василь Торопов, інспектор відділу ДАІ Джанкойського району:

- Но при беседе со вторым водителем, тоже гражданином Турции, который ехал за ним следом, в беседе мне признался и рассказал, как было совершено данное дорожное происшествие.

Співробітники ДАЇ з'ясували, що водійський стаж турка близько 20 років. Чому винуватець ДТП покинув людину помирати на дорозі, з’ясовують слідчі.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН.