Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2010, 10:39 ДТП
Вагітна жінка загинула та троє постраждали внаслідок ДТП на Львівщині
Вагітна жінка загинула та троє постраждали внаслідок ДТП на Львівщині

Одна людина загинула і троє травмувалися під час ДТП, що сталася на Львівщині. На трасі "Київ-Чоп" водій "Жигулів" на швидкості не впорався з керуванням, вискочив на смугу зустрічного руху, де легковик зіштовхнувся з автобусом.

О 8:30 ранку чоловік повіз вагітну жінку до поліклініки на планове обстеження. Поблизу села Пісочного водій вирішив обігнати інше авто, проте не впорався з кермом.

Святослав Волощак, старший слідчий Миколаївського РВ міліції:

- Водій "ВАЗ 2106" виїхав на зустрічну смугу руху, і відбулося зіткнення.

Пасажири й водій маршрутного таксі, що зіштовхнулося з "шісткою" не постраждали. А ось легковик від удару перетворився на брухт. Вагітна жінка загинула, троє осіб у тяжкому стані - в лікарні.

Леся Устиянович, завідувачка відділу Миколаївської районної лікарні:

- У вкрай важкому стані обоє. Було надано допомогу у повному об’ємі. Один із пацієнтів із значною позитивною динамікою, другий важкий, але стабільний.

Родичі постраждалих розповідають, що водій "Жигулів" і його вагітна дружина лише минулого тижня святкували весілля. Друзі, що перебували разом із ними в автомобілі, також подружжя. У них черепно-мозкові травми. Зі слів слідчого, власник легковика перевищив швидкість на слизькій дорозі. Саме це і спричинило ДТП.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк. НТН.