Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 лютого 2010, 11:42 ДТП
Дмитро Лаленков, відомий актор, потрапив у аварію
Дмитро Лаленков, відомий актор, потрапив у аварію

Дмитро Лаленков потрапив в аварію. Він же Рома з відомого серіалу "Леся плюс Рома". На щастя, все минулося відносно добре. Пригода сталася в неділю на Броварському проспекті у Києві. Позашляховик актора вилетів на зустрічну смугу. Лаленкова та ще двох постраждалих поклали до лікарні.

Дмитро Лаленков їхав у своїй "Тойоті Лендкрузер" Броварським проспектом в напрямку станції метро Лісова. Незважаючи на вихідний день, рух був досить жвавим. Якоїсь миті позашляховик зірки звернув на зустрічну смугу, де їхав "Опель".

Олександр, свідок:

- Водієві "Опеля" не було куди дітись. З права і зліва були машини. У них вийшов лобовий удар.

Водій "Славути", позаду "Опеля", на такий сюрприз не очікував. Тож наздогнав німецького легковика. В аварії постраждали троє. Добряче дісталося шоферові та пасажирці "Опеля". Їх зі струсом мозків та кількома переломами забрала швидка. Зі схожим діагнозом госпіталізували й зірку. Причини аварії з’ясує слідство.

Олександр, свідок:

- Водію "Тойоти" стало погано. Він лежав на пасажирському сидінні, ми розбили лобове скло. Він був неприщепнутий, бо головою розбив лобове скло. Я не принюхувався, або погано стало, або, може, випивший.

Дісталося й таксі, яке добряче потрощило на вулиці Олени Теліги. "Ланос" з пасажирами на чималій швидкості хотів обігнати "ВАЗ" дев’ятку. Але таксист не впорався з керуванням, машину винесло на зустрічну смугу. Водій "Субару" зреагувати на перешкоду не встиг, і протаранив вітчизняне авто. Удар був настільки потужний, що "Ланос" залишився без передньої осі, коліс та двигуна. Двигун вилетів з кріплень й зачепив дев’ятку, яку й намагався обігнати таксист. Троє людей з "Ланоса" стали пацієнтами медиків. Дивом обійшлося без жертв. Причину аварії шукати недовго: у таксі були лисі покришки.

Роман, водій "ВАЗу":

- В чем причина аварии, как вы думаете?

- В недосвідченості водія "Ланоса". Не зберігав швидкість, понесло з-за того, що у нього несправний автомобіль. Лисі колеса. Не було часу та грошей йому замінить.

Через погано одягнені колеса ледь не загинули люди й на Набережному шосе. Водій "Чері" їздив засніженими дорогами на літніх покришках. Наслідки такої недбалості - на екрані. Сценарій аварії - класичний. Китайське авто на швидкості занесло на зустрічну смугу. Уникнути зіткнення з іншою машиною не вдалося. В лікарні опинилися троє постраждалих.

Тарас Білаш, Микола Шинкар. НТН.