Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 січня 2010, 10:35 ДТП
Перегони й розбиті авто: на сумських дорогах як у кіно
Перегони й розбиті авто: на сумських дорогах як у кіно

Швидкісні перегони й розбиті дорогі авто: на сумських дорогах усе як в кіно. За поганих хлопців - п'яні водії, за хороших - даївці. Цьогоріч вони затримали набагато більше водіїв під мухою, ніж торік. Остання здобич - подружня пара: тікали так, що мало не передавили з десяток перехожих. А коли їх наздогнали, кинулися з кулаками на машину інспекторів.

Жигулі ледь трималися дороги: авто заносило, пішоходи тікали хто куди. Перегони з даївцями влаштувала п'яна парочка. Чоловік і жінка залили повний бак, ще й самі добряче заправилися.

Олена, мешканка м. Сум:

- Я за рулем была! Нет, ты нарвался!

- Успокойтесь! Присядьте, пожалуйста!

- Я тебе присяду сейчас!

Перегони як в американському екшені, проте, головні герої у зірки не прагнуть: їм аби побити камеру. Техніка вціліла: перед об’єктивом жінка кидається гамселити кулаками міліційний автомобіль. В самих правоохоронців просить фото - певно, на пам'ять.

Олена, мешканка м. Сум:

- Уполномочен? Давай фотографию! Давай фотографию. Уполномочен - предъяви! Ты думаешь, я тебя боюсь, или что?

Парочці з похмілля болітиме не тільки голова, а й ноги: щонайменше, рік їм ходити пішки. Тривалий час не сидітиме за кермом й інший сумчанин: водійські права він зберіг, а от авто - ні. Новенький "Лексус" аж надто швидко гасав нічним містом. Даївці намагалися наздогнати іномарку, та вона влетіла з дороги у бетонний стовп. "Лексус" за 200 тисяч гривень перетворився на брухт. Пасажирові на передньому сидінні пощастило, відбувся синцями. А от водій з місця пригоди втік.

Сергій Кагадій, заступник керівника відділу ДАІ м. Сум:

- В розпачі великому був власник транспортного засобу, коли приїхав на місце, і побачив свій автомобіль. Він даному громадянину звечора залишив транспортний засіб, дозволив йому керувати протягом вихідних днів, так як він мав доручення.

Шоферові загрожують штраф чи нетривале позбавлення права керування. Крім того, відповідати йому доведеться й перед власником іномарки.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.