Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 січня 2010, 10:17 ДТП
На Столичному шосе сталась аварія через перевищення швидкості
На Столичному шосе сталась аварія через перевищення швидкості

Автомобільна аварія сталася на Столичному шосе, в Києві. Водій "Ауді" не впорався з кермом: машина збила стовпа й вилетіла в кювет. Таких кульбітів один пасажир не витримав, помер на місці. Решта троє - в реанімації.

Хлопці рухаються в бік Конча-Заспи. Швидкість більше ста. Перед колишнім постом ДАІ пригальмовують. Але у поворот водій не входить. Чіпляє ліхтар. Летить ще метрів сімдесят - й прямісінько у кювет. Відбійник удару не витримує, й авто, наче на лижах, пролітає три метри вниз. Й нарешті зупиняється. Догори дриґом. Спочатку можна й не здогадатися, але це "Ауді" шостої моделі.

А це, найімовірніше, водій. Тільки розповісти про аварію він не в змозі: у стані шоку. Ще б пак - віз трьох пасажирів і не впорався з керуванням.

Андрій Самолов, лікар швидкої:

- Пострадавший находится в состоянии реактивного психоза. Признаков поражения внутренних органов, головного мозга не выявлено, угроза для жизни не представляется.

Його друзям пощастило менше. Двох хлопців, двадцяти та двадцяти одного року, в прямому сенсі поламало. Їх доправили в лікарню з численними травмами голови, забиттями грудної клітки й живота, переламами ніг. Ще один пасажир, особу якого з’ясовують, загинув на місці. Під час удару в нього відірвало частину руки. А хлопці вочевидь поспішали до лазні. Поряд з уламками автомобілю лежать дубові віники.

А по авто можна анатомію чотириколісних вивчати. Диски з гумою окремо, кришка багажника, задні фари. Гарний посібник для водіїв-початківців. Це наслідки перевищення швидкості. Особливо на слизькій дорозі.

Олена Ткаченко, Микола Шинкар, НТН.