Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 січня 2010, 12:53 ДТП
На Бориспільскій трасі зіштохнулись вісім автомобілів
На Бориспільскій трасі зіштохнулись вісім автомобілів

Одне в одного - таку собі гру в потяг улаштували на Бориспільській трасі вісім автомобілів. Результат масштабної ДТП називають, радше, щасливим: автомобілі - потрощені, люди - цілі.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Чотири ДТП в одному місці. На бориспільській трасі зіштовхнулися чотири легковики і одна фура, все через банальний сніг.

Це не з’їзд автомобільного клубу і не автомобілі на зупинці. У рівнесенький рядочок на узбіччі вишукувалися розбиті машини. Кілька хвилин тому вони, як пазли, склалися в одну купу.

Володимир Жук, інспектор Дарницького ВДАІ м. Києва:

- Зіткнення восьми автомобілів, тобто, чотири ДТП, займаємося оформленням ДТП. Так як у нас бракує часу, ми дуже-дуже поспішаємо, вибачайте. Потерпілих у ДТП немає, всі живі-здорові, все нормально.

У цьому ДТП сам чорт ногу зламає. Розібратися, хто в кого в’їхав, майже неможливо. Водії й самі достеменно не знають. Водій чорної іномарки бідкається: це її перша ДТП. Два роки їздила й горя не знала, а тут на тобі: улюблена машина вщент розбита. Жінка каже, що винуватцем катавасії став автомобіль "Субару". Саме в нього й ударилася її машина.

Учасниця, ДТП:

- Вместо фары теперь у нас дырка в машине, все сбито, помято. Дверь водительская не открывается, то есть, теперь две недели мы без машины, и непонятно, сколько денег будет это все стоить. Как у нас любят водители устраивать гонки на дороге! Молодой человек на "Субару" летел, я не знаю, с какой скоростью, - в итоге по скользкой дороге его начало носить, кинуло его на отбойник, потом кинуло его поперек дороги, ну, и в итоге все остальные начали тормозить, пытаться с ним не столкнуться, и получилась такая ситуация.

Олексій, учасник ДТП:

- Был "Субару" первый, потом "Форд", потом "Шевроле" авто, а потом "Део Ланос" стал вот этот без аварии, в котрого я въехал.

- А потім вже ви?

- А потом уже я… А потом другие машины начали биться.

Олексій своїм "Опелем" влетів у припаркований "Ланос". Зізнається, їхав 90 кілометрів за годину, тож коли побачив ДТП, загальмувати не встиг.

Олексій, учасник ДТП:

- Только начал идти снег - и машина перестала слушаться. Сцепление с дорогой, практически, минимальное, и машину занесло. Поэтому столкновение.

- А куди ви, взагалі, в кого врізалися?

- Та там "Део Ланос" стоит - я ему взад въехал.

І водії, й ДАЇвці солідарні в одному. Аварії могло б і не статися, якби не слизька дорога та сніг.

Марина Борисполець, Святослав Мєлєшкін, НТН.