Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2010, 09:14 ДТП
В Одесі діти постраждали у ДТП
В Одесі діти постраждали у ДТП

Після тривалих свят не всі водії перевели дух, аби впевнено почуватися за кермом. Через зухвальців під колеса нерідко потрапляють діти.

15-річний хлопчик навіть не озирався, наздоганяючи тролейбуса, що саме під'їздив до зупинки. Але перебігти вулицю він так і не встиг. Позаду неслася "Мазда". Її водій намагався маневрувати, аби не збити пішохода. Однак зіткнення з тролейбусом не уник.

Валерій Макаришин, водій тролейбуса:

- Я подъезжал на остановку, стояла маршрутка, потом - скрежет тормозов и удар иномарки в левую сторону.

Постраждав і хлопчик. Його з травмами голови госпіталізували. Цього ж дня ще одна дитина постраждала під час дорожньої пригоди. "Жигулі" на перехресті не поступилися дорогою "Ніссану". Через зіткнення постраждав підліток, пасажир іномарки.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ м. Одеси:

- Больше травмируются дети-пассажиры, поэтому снова напомним водителям о том, что необходимо соблюдать все меры безопасности. В первую очередь помнить о том, что при перевозке детей-пассажиров, основное, это чтоб ребенок сидел на заднем сидении, а также в обязательном порядке был пристегнут ремнем безопасности.

Інспектори закликають водіїв бути пильними. Адже в Одесі тільки за 10 днів Нового року шістдесят двох водіїв затримали у нетверезому стані.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.