Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 січня 2010, 11:02 ДТП
Святами не обійшлось без ДТП
Святами не обійшлось без ДТП

У Харкові зіштовхнулися три авто. На перехресті не розминулися "Опель" та двоє "Жигулів". У ДТП ніхто не постраждав, лише пасажирку іномарки відвезли до лікарні з переляком. А у Криму за перші дні нового року сталося 9 аварій, загинули троє осіб, 17-ро травмованих.

Неподалік Ялти за три кілометри одна від одної з інтервалом півгодини сталися дві аварії. Спочатку водій вантажівки на швидкості не впорався з кермом, і машина зіштовхнулася з мікроавтобусом. Постраждали семеро осіб. В іншій ДТП "Таврія" порушила правила дорожнього руху й виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з "Mitsubishi". Від удару її відкинуло на кілька метрів, і вона збила пішохода. Від травм чоловік помер на місці. Постраждали троє осіб, що були в автомобілях. Ще дві людини загинули в Бахчисараї просто на "зебрі".

Олександр Булахов, в.о. керівника відділу ДАІ м. Бахчисарая:

- Водитель автомобиля "Опель-Вектра", управляя автомобилем в направлении г. Севастополя, совершил наезд на пешеходов, которые переходили проезжую часть справа налево по ходу движения автомобиля.

Одна з жінок загинула миттєво, інша померла в лікарні. Винуватець аварії намагався втекти. Та завадив свідок трагедії - співробітник міліції.

Олександр Овсейчук, свідок:

- Я развернулся на служебном автомобиле, догнал эту иномарку, задержал водителя, пассажира, доставил в райотдел.

Триває слідство. Водієві, що кинув постраждалих без допомоги і дременув з місця аварії, доведеться відповідати за законом.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН.