Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 грудня 2009, 12:14 ДТП
В наслідок ДТП у Дніпропетровську та Рівному загинули люди
В наслідок ДТП у Дніпропетровську та Рівному загинули люди

Те, що відбувається на дорогах, важко не помітити. А от 20-тирічний дніпропетровець збив людину й оком не змигнув.

Валентин, водій:

- Выехал только с поворота, в правом ряду держался, ехал как обычно, скорость не видел, не скажу. Минимальная. И тут - бух!

Бух - це м’яко кажучи, відповідають інспектори. Удар був такої сили, що з пішохода зірвало взуття й розкидало на десятки метрів. Лобове скло розбите, капот і бампер пом’яті. Якби їхав повільно, наслідки були б не такі масштабні й трагічні.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції:

- Грубо нарушая, проявляя крайнюю невнимательность к дорожной обстановке, совершил наезд на пешехода, который пересекал проезжую часть. В результате полученных телесных повреждений пешеход скончался на месте.

За словами самовидців, загиблий був з компанією. Коли все сталося, його товариші зникли. Припускають: трійця була напідпитку. Однак цей факт відповідальності з водія не знімає.

А це - жахливі кадри з Рівного. У ДТП потрапила маршрутка. 30-річний водій Фольксвагена в’їхав у припарковану вантажівку "Рено". В результаті троє пасажирів загинули на місці. Решту чотирьох госпіталізували. Слідчі з’ясовують обставини пригоди. І радять водіям бути обережними та зважити на погодні умови.

Олександр Дем’янчук. Артур Терещенко. Тетяна Корпусова. НТН.