Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2009, 10:02 ДТП
Викрадач авто став убивцею
Викрадач авто став убивцею

Непроста аварія в Симферопільському районі. На крутому повороті легковик вилетів з дороги й перекинувся. В машині знайшли труп молодиці, 23-рирічної мешканки Симферополя. Далі події розгорталися доволі незвичайно.

Спочатку співробітники ДАІ припустили: за кермом "китайця" була загибла, а причина трагедії традиційна: перевищення швидкості.

Сергій Карпов, керівник відділу ДАІ Симферопільського району:

- В селе Ивановка водитель автомобиля "Джелли", на закруглении дороги не справился с управлением и совершил опрокидывание.

Однак під час слідства міліціонери з’ясували: авто, що потрапило в аварію, викрали у Червоногвардійському районі, і за кермом перебував викрадач, чоловік.

Затриманий:

- Покататься хотел. Взял машину, поехал в Симферополь.

У столиці автономії 28-річний молодик познайомився з дівчиною, і на викраденій іномарці вони вирішили трохи помандрувати.

Затриманий:

- На повороте не справился с управлением и улетел в кювет. Пришел в сознание, разбил стекло, вылез из машины и скрылся с места ДТП.

Чоловік втік, а от викликати допомогу знайомій навіть не подумав.

Затриманий:

- Я взял ее руку, проверил пульс на руке, но она уже холоднела. Я не стал никому сообщать и скрылся.

Однак довго утікач на волі не гуляв. Правоохоронці влаштували на нього справжнє полювання.

Олег Єрохин, інспектор відділу ДАІ Симферопільського району:

- В ходе реализации запланированных мероприятий велось скрытое наблюдение за одним из подъездов 5-этажного дома, где, по версии, должно было находиться лицо, причастное к совершению этого преступления. При отработке данного подъезда это лицо было задержано на чердаке этого дома.

Затриманий вже мав проблеми з законом й відбував покарання. Тепер він відповідатиме і за крадіжку авто, і за аварію. Тож за ґратами він перебуватиме довго.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.