Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2009, 10:22 ДТП
У передмісті Херсона таксист збив двох велосипедистів
У передмісті Херсона таксист збив двох велосипедистів

55-річна жінка померла в машині швидкої, 53-річний чоловік з тяжкими травмами в реанімації. Водій із місця ДТП втік.

Трагедія сталася ввечері. Водій автомобіля збив людей і не зупинився. Колір та номер машини свідки добре не розгледіли. Але бачили, що це таксі. Жінка померла дорогою до лікарні. Чоловік у тяжкому стані перебуває в реанімації. Подружжя на велосипедах поверталося додому, до села зеленівки.

Микола Садченко, завідувач відділення Херсонської обласної лікарні:

- Политравма: закрытая черепно-мозговая травма, ушиб головного мозга, перелом костей черепа, перелом обоих предплечий, перелом правой голени, травматический шок второй степени.

Колір і марку машини експерти встановлювали за фрагментами на місці ДТП. Згодом авто знайшли поблизу одного з господарчих подвір’їв Зеленівки.

Віталій Волчецький, старший інспектор УДАІ в Херсонській області:

- Подтверждался действительно тот госномер, детали совпадали, автомобиль был задержан, поставлен на штрафплощадку. Водитель скрылся с места происшествия, на данный момент проводятся мероприятия по установлению места нахождения водителя и привлечения к уголовной ответственности.

За одинадцять місяців поточного року на Херсонщині сталося 55 дорожньо-транспортних пригод, після яких водії втекли з місця трагедії. У цих аваріях загинули 15-ро осіб. Міліціонери кажуть: якби винуватці ДТП надали допомогу постраждалим, загиблих було б менше.

Олена Ваніна, Віталій Байдаров, НТН.