Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 грудня 2009, 10:38 ДТП
Автомобіль і пішохід зійшлися в нерівному бою у Дніпропетровську
Автомобіль і пішохід зійшлися в нерівному бою у Дніпропетровську

Тридцятидворічний Сергій на своїх двох намагався взяти на таран однолітка за кермом "Опеля Омеги". Перемогла машина.

П’яному - море по коліна: не втопишся. А машини - не трамваї: об’їдуть. Перевіряє на власному досвіді приказку тридцятидворічний Сергій.

Олег, свідок:

- На встречу движения шел, по всей вероятности, пьяный пешеход, потому что голова была опущена вниз, руки в разные стороны, он шел против движения.

Не діє. Він хоч і йде у світлі фар зустрічних автівок, але водії його не помічають. Для його однолітка Юрія, кермувальника "Опеля Омеги", пішохід напідпитку - справжній сюрприз.

Юрій, водій:

- Я его в последний момент заметил, он как с неба появился. Я его в последний момент увидел. Метров за 10, от силы.

Ось видно гальмівний шлях легковика. Його не вистачило, зіткнення неминуче. Автівка буквально ловить на капот чоловіка. Він, наче з трампліну, летить угору, пролітає дах, приземляється на багажнику. Спиною розбиває лобове та заднє скло. Водій шокований. Доки допомагає ДАЇвцям скласти схему аварії, сам шукає причину зіткнення.

Юрій, водій:

- Ну, я последний раз смотрел на спидометр - километров 60 было. Навстречу ехала машина. Может, светом ослепила.

Та й на вулиці - жодного ліхтаря. Тільки під світлом прожекторів видно: біля автівки кров і речі горе-пішохода. Його забирає швидка. Щоправда, діагноз лікарі ставлять невтішний: відкрита черепно-мозкова травма, перелами ніг, численні травми внутрішніх органів. До тями постраждалого намагаються повернути в лікарні. Поки не виходить, чоловік у комі.

Олена Ткаченко, Артур Терещенко, НТН.