Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2009, 11:50 ДТП
Неуважність та висока швидкість призвели до ДТП у Дніпропетровську
Неуважність та висока швидкість призвели до ДТП у Дніпропетровську

Міцно тиснув на газ, та мало дивився на дорогу. У Дніпропетровську неуважність водія коштувала йому та пасажирові життя. На повороті чоловік не впорався з кермом і авто врізалося у стовп.

Рух Південним мостом перекрито. Працює потужна техніка еменесівців. На дорозі два трупи. Ще якусь мить тому новенький "Хюндай Туксон" нісся вулицею. 43-річний водій виїжджав на міст, та швидкість зіграла злий жарт. Іномарка влітає в електроопору. Свідок аварії Олександра переводить дух і переконує: виною всьому неуважність власника автівки.

Олександра, свідок:

- Шок, просто шок. Никакого внимания не было за рулем. Первый раз, и именно так близко.

Працівники ДАІ припускають: причина нещастя - шалена швидкість. Підтверджує висновок і стрілка спідометра, вона завмерла на ста десяти кілометрах.

Руслан Безус, інспектор ДАІ м. Дніпропетровська.

- Ну, ориентировочно, скорость была очень большой. После столкновения двигатель очутился в салоне автомобиля. При скорости 60 км в час такого не бывает. Последняя запчасть на расстоянии 30 метров лежит от автомобиля.

Пощастило у цьому автопольоті тільки другому пасажирові. З травмами голови та кінцівок його забирає швидка. На місці працюють слідчі. Кажуть, важлива кожна дрібниця, від цього залежить реальне відтворення ДТП.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.