Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2009, 13:04 ДТП
Двоє росіян не розминулися на українській дорозі в Криму
Двоє росіян не розминулися на українській дорозі в Криму

Трагедія сталася в Козелецькому районі. "Жигулі" виїхали на зустрічну смугу, якою саме мчала "КІА". Крім трьох загиблих іще четверо дістали тяжких травм. А в Запорізькій області водій ВАЗу на великій швидкості злетів з дороги в кювет і перекинувся. Один пасажир загинув, а шофера і ще трьох людей доправили в лікарню.

Двоє росіян не розминулися на українській дорозі в Криму. В результаті ДТП загинув 48-річний мешканець Новоросійська.

Наталя Кашкарова, старший інспектор УДАІ в АР Крим:

- В 5 часов утра водитель автомобиля "Логан" в условиях ограниченной видимости, тумана, совершил наезд на автомобиль "ВАЗ-2108".

За попередньою інформацією, у причепа "Жигулів" відірвалося колесо і його занесло на узбіччя. Водій зупинився і вийшов з машини, з'ясувати причину поломки. І в цю мить у нього на повній швидкості в'їхав "Рено". Водія "вісімки" затисло між власним автом та причепом.

Валерій, водій:

- Буквально перед самыми глазами я увидел машину: ихний аварийный знак, ни фонарей, ни стопы у них не горели. Не было у меня возможности для маневра.

Пізніше з'ясували, син загиблого побачив, що наближається авто. Узяв знак аварійної зупинки, але встиг віднести його тільки на 2 метри.

Валерій, водій:

- Я вышел, и вон откуда-то появился парень, я говорю, что же вы делаете, аварийный стоит за два метра, ни фонарей, ничего. А у нас уже авария, он мне сказал.

Від отриманих травм кермувадльник "Жигулів" загинув на місці. Власник іномарки і його дружина не постраждали.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.