Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2009, 10:13 ДТП
У Симферополі за кілька годин сталося чотири аварії за участю пішоходів
У Симферополі за кілька годин сталося чотири аварії за участю пішоходів

Чотири ДТП з пішоходами сталися у Криму. Двоє осіб загинули. Одна з них, певно, під колесами КамАЗа. Водій з місця пригоди втік. А в Києві "Ланос" на швидкості наскочив на стовпа. Автівку розрізало навпіл.

Чорна неділя для пішоходів Сімферополя. Лише за кілька годин під колесами автівок опинилися четверо людей. Одна з аварій сталася о 20:30 на вулиці Станційній. Невідома машина збила чоловіка похилого віку, водій з місця трагедії зник. Його розшукують співробітники державтоінспекції.

Наталя Кашкарова, старший інспектор УДАІ в АР Крим:

- В результате происшествия пешеход от полученных травм скончался. Подозревается КамАЗ с желтой кабиной.

Невідомі причини аварії і в столиці. Серед білого дня на вулиці Трутенка автомобіль наскочив на стовпа. Чому водій не впорався з кермуванням - достеменно не відомо. Та його машина кілька метрів на великій швидкості сунулася боком. Потім вилетіла на узбіччя. З-під уламків чоловіка діставали рятувальники.

Олександр Семенко, керівник рятувальної групи:

- Приїхали - і побачили зажату людину в автомобілі. За допомогою гідроінструменту врятували людину та передали бригаді швидкої. Приблизно рятували ми його 10 хвилин.

Водієві поталанило. Він вижив. Машину ж тепер, хіба що, на брухт. Чи врізався чоловік в опору з власної провини, чи з чужої - з'ясує слідство.

Тарас Білаш, Микола Шинкар, Світлана Скляренко. НТН.