Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2009, 12:19 ДТП
У Чернівцях зіткнулися одні з найдорожчих автівок у місті
У Чернівцях зіткнулися одні з найдорожчих автівок у місті

Та найбільші збитки від пригоди - не матеріальні. Двоє учасників цієї ДТП в реанімації, один помер.

Світлана Флікян, кореспондентка:

- Аварія сталася приблизно на цьому місці. Молоді хлопці віком від двадцяти до тридцяти років на дорогих автівках зіткнулися лоб до лоба.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на одній із вулиць Чернівців близько першої ночі. Судити, хто винен - поки що зарано, кажуть правохоронці. Немає результатів експертизи щодо сп’яніння водіїв.

Іван Добровольський, співробітник УДАІ в Чернівецькій області:

- Двадцятисемирічний водій автомобіля "Тойота Кемрі" не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Форд" під керуванням 24-річного жителя міста Чернівці.

Автівки, які зіткнулися, коштують чимало. Одна з них, подейкують, у Чернівцях була чи не єдиною. А це - те, що залишилося від коштовних машин. Хлопців у них було троє. Тридцятирічний пасажир помер, обидва водії в реанімації.

Микола Щербань, заступник керівника лікарні:

- В одного з них перелом обох кісток гомілки, перелом кісток правої кисті, забій головного мозку, забій грудної клітини. Другий: перелом лівої стегнової кістки, відкритий перелом кісток правого передпліччя, забій головного мозку. Обидва були у травматичному шоці.

Медики заспокоюють: шанси повернути хлопців до нормального життя є. Та на це піде кілька місяців, а може й півроку.

Світлана Флікян, Андрій Соколовський, Чернівці. НТН.