Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2009, 09:23 ДТП
Одна людина загинула й 19-теро постраждало в ДТП у Криму
Одна людина загинула й 19-теро постраждало в ДТП у Криму

Одна людина загинула й 19-теро постраждало в автомобільних аваріях, що вихідними сталися у Криму. Найсерйозніші ДТП зафіксували на півночі та півдні півострову.

Водій автомобіля "Мазда" їхав у бік Алушти. На повороті він не впорався з керуванням, вискочив на смугу зустрічного руху, після чого врізався в стовп. Сила удару була такою, що 34-річний чоловік одержав відкриту черепно-мозкову травму. У стані коми його доправили до лікарні.

Наталя Кашкарова, старший інспектор УДАІ в АР Крим:

- В силу того, что водитель не был пристегнут ремнем безопасности, он получил очень тяжелые травмы.

А в Джанкойському районі не пощастило водієві Форду. 21-річний хлопчина від травм загинув на місці аварії.

Наталя Кашкарова, старший інспектор УДАІ в АР Крим:

- Водитель автомобиля "Форд-Сиера", двигаясь в направлении Симферополя, выехал за пределы проезжей части, пересек встречную полосу и совершил наезд на дерево.

Постраждало також двоє пасажирів, у яких струси мозків й перелами. У суботу в Симферополі з вини водія мікроавтобуса "Фольксваген" в аварію потрапило 5 машин. Уночі "німець" з невідомої причини зіштовхнувся з ВАЗом.

Тимур, постраждалий:

- Я почувствовал сильный толчок в заднюю часть машины. Меня начало разворачивать. Машина потеряла управление, развернуло на 360 градусов.

"Фольксваген" виїхав на зустрічну смугу, де чоло в чоло вдарив автомобіль "Хюндай". Це призвело до ланцюгової реакції - машини почало кидати одну на одну. Водій мікроавтобуса, винуватець аварії з місця події зник. Унаслідок ДТП четверо людей дістали травм.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.