Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 листопада 2009, 09:18 ДТП
Київський водій не помітив та протаранив... тролейбуса
Київський водій не помітив та протаранив... тролейбуса

У Києві зіштовхнулися чотири автомобілі. Некерований "Ланос" вилетів на смугу зустрічного руху після зіткненням з "Нісаном" і протаранив ще дві машини. Постраждали двоє людей. А в іншому районі міста водій автівки не помітив тролейбуса.

Сріблястий "Ланос" їхав у лівому ряду вулицею Богатирською від Оболоні. Потім різко пригальмував, щоб розвернутися. Водієві потрібно було в інший бік. Коли почав маневр - його автомобіль закрутило й викинуло на зустрічну смугу. 

Артем Рудик постраждалий:

- Їхав на ланосі, заходив на розворот. Коли почав вже заходити на розворот відчув удар ззаду і мене виносить на зустрічну смугу. Мене винесло і почало крутити. В цей час мене спочатку одна машина вдарила, потім друга.

Спочатку "Ланоса" протаранив "Нісан". Чи то туман завадив розгледіти дорогу, чи швидкість була завелика, та уникнути зіткнення водіям не вдалося. Некерована срібляста автівка вдарила китайського позашляховика, а потім - іншого "Ланоса", чорного. З його салону швидка забрала водія та дитину. Іншим учасникам аварії поталанило більше. 

Ще одна ДТП сталася на вулиці Щусєва. Водій "Мазди" не помітив... тролейбуса. Машина на швикодсті врізалася в рогатого ззаду.

Ігор Суканов водій тролейбуса:

- Упала штанга. Остановил тролейбус, включил аварийную сигнализацию, одел жилет. Подложил колодку, вышел с тролейбуса поставить штангу. 

Удар був такої сили, що водій грудною кліткою забив кермо, як цвяха, в панель приборів. Розтрощив головою лобове шкло.

Ігор Суканов водій тролейбуса:

- Посмотрел – голова разбита. Вызвал скорую и вызвал ГАИ. Пассажиров примерно человек 30 было. Нет, в салоне пострадавших не было. 

Бідолашного гонщика з тяжкими травмами забрала швидка. Даївці твердять, якби чоловік користувався паском безпеки, наслідки аварії були б зовсім іншими. 

Тарас Білаш, Микола Шинкар. НТН.