Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 листопада 2009, 11:16 ДТП
За одну добу на дорогах Сумщини загинули велосипедист і візник
За одну добу на дорогах Сумщини загинули велосипедист і візник

Водій, що збив воза, чекав міліціянтів на місці аварії. Інший кермувальник покинув мертвого велосипедиста на узбіччі і зник.

Вісімдесятирічний дідусь правив воза з райцентру до рідного села Михайлівки. Їхав не сам, з дамою - далека родичка попросила, щоб підкинув. Близько шостої вечора парочку на трасі нагнала "Волга". Від удару потужної автівки воза перекинуло. Старий загинув одразу, а його супутницю з травмами спини й голови, відвезли до лікарні.

Анатолій, водій "Волги":

- В сумерках назустріч виїхала машина з дальнім світлом. Я переключив на ближній і їхав. Передо мною повозка. Вона їхала посеред дороги. Резко влево - і зачепив правою стороною машини повозку, ударився.

Водій "Волги" зупинився за кілька метрів, викликав медиків і міліціянтів.

Інший кермувальник, що збив людину поблизу Сум, утік з місця трагедії. Загиблий, 57-річний велосипедист, повертався з роботи додому. Від удару автівки пролетів 15 метрів. 

Віктор, родич загиблого:

- Вышли вместе с работы, с Центролита. Доехали до поворота. Он на Парне повернул. Я в магазин на ту сторону повернув у город. Буквально через 10 минут назад возвращаюся, дивлюся - така ситуация. Збили.

Це перші дві смерті на дорогах області від початку місяця. Ще сімнадцятеро людей травмовано.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.