Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2009, 10:20 ДТП
На Київщині загинув чоловік, який намагався спинити викрадача авто
На Київщині загинув чоловік, який намагався спинити викрадача авто

На Київщині загинув власник БМВ. Чоловік намагався зупинити викрадача автомобіля: кинувся до машини й учепився за пасажирські дверцята. Легковик протаранив маршрутку. Його хазяїн від удару загинув.

За попередньою версією, чорний БМВ зупинився на привокзальному майдані. Водій вибрався з автівки та пішов до кіосків. Ключі залишив у замку. Раптом почув, як його легковик завівся. Кинувся до машини. Устиг зачепитися за передні пасажирські дверцята.

Василь, свідок:

- Чув шо сильний звук удара. Із-за цієї газелі вилетів чоловік, із дверями. Я вискочив підбіг до нього. Машини не бачив бо вона дуже бистро пролетіла.

Власник БМВ помер на місці. Він разом із дверцятами вдарився об припарковану маршрутку. Під колеса автівки потрапив ще один чоловік. Його ушпиталили. Викрадач машини й не подумав зупинитися.

Григорій, свідок:

- Я повертаюся бачу двері відкриваються ударяється в газель, пролітає, я підійшов сюди бачу один мужик тут лежить, один там.

Як чорний автомобіль мчав з місця пригоди - бачив інспектор ДАІ. Одразу почав переслідувати викрадача. Злочинця затримали на залізничному переїзді. Наближався потяг, тож шлагбаум перекрив дорогу.

Сергій Агієнко, старший інспектор відділу ГУ ДАІ України в Київській області:

- Особа самостійно намагалася відкрити шлагбаум. І в цей момент здійснилося його затримання. Людина зрозуміла що я його затримаю, і почала тікать. Але в цей момент я його затримав. Прямо біля автомобіля.

Пояснювати свій вчинок працівникові ДАЇ викрадач не хотів. Пручався й поводився неадекватно. Деталі викрадення з’ясує слідство.

Тарас Білаш, Олександр Мироненко. НТН.