Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2009, 09:26 ДТП
Аварії, спричинені негодою
Аварії, спричинені негодою

Жахлива смерть і дивом урятовані життя – такі наслідки негоди у Дніпропетровську. Злива спричинила кілька ДТП на дорогах обласного центру. Яких - знають наші кореспонденти.

46-ирічний Володимир - водій досвідчений. За кермом - не перший рік. На годиннику 12-та дня, а крізь лобове шкло ледь видно – з неба ллє як з-під ринви. Пішохода чоловік не помітив. Удар - і людину затягує під колеса. Ще з півкілометра автівка тягне вже неживе тіло. Водій зрозумів, що вбив людину, лише тоді, коли його зупинили свідки трагедії.

Олексій, свідок:

- Вижу женщина… стоит пазик автобус этот, с поворотом был включенным, хотел объезжать. женщина из автобуса выбежала и в этот момент она или остановилась или споткнулась, но скорее всего она просто испугалась и тогда, я так понимаю, он ее просто не увидел.

Особа загиблої поки що невідома. Водій фургона - шокований. Каже, навіть не відчув, що когось збив.

Володимир, водій фургона:

- Меня догнала легковаяиіномарка, включила аварийку, я стал и он мне сказал, что я сбил человека. Я вернулся, подбежал оказать помощь.

Звідки й чого жінка вибігла на дорогу та чому не відреагував водій, тепер з’ясовують правоохоронці.

А за три кілометри у Дніпропетровську сталося інше лихо. На слизькій дорозі не втримався БМВ і з шаленою швидкістю врізався в дерево. Машину сплющило. Водій самотужки вибрався з легковика, а ось двох пасажирів витягали рятувальники.

Дмитро Сайгак, співробітник ДАІ м. Дніпропетровська:

- Сотрудники МЧС призводили работы по спасению пострадавших, которые были зажаты в автомобиле. В автомобиле находились женщина и молодой человек, водитель находился возле автомобиля.
 
Постраждалих із переламами кінцівок, черепно-мізковими травмами й численними забиттями забрала швидка.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.