Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2009, 11:02 ДТП
В Запоріжжі вантажний потяг протаранив викраденого легковика
В Запоріжжі вантажний потяг протаранив викраденого легковика

Незвичайна ДТП в Запоріжжі. Вантажний потяг протаранив легковика. Ніхто не постраждав, та от власник машини шкодує, що пасажирам вдалося вибратися з салону.

Міліціянтів на місце аварії викликали працівники залізниці близько четвертої ранку. На ділянці, де немає облаштованого переїзду, вантажний потяг на швидкості протаранив автівку. Те, що залишилося від "Таврії", більше нагадувало набір пазлів — після удару машину тягло рейками ще метрів зо 50. На щастя, в мить зіткнення людей у легковикові не було. Згодом з'ясувалося — авто викрали за кілька хвилин до аварії. Зловмисники намагалися переїхати через залізничну колію, та застрягли.

Віталий Дерев'янко, інспектор ДСО в Запорізькій області: "Либо потому, что закончился бензин, либо потому, что уперлись в бордюр, вытолкать они не могли ее. Шел товарняк - это все, что осталось, машину протянуло метров 50. Сотрудники железной дороги убрали... Ну, это все, что осталось".

Власник автівки не приховує розпачу. Мовляв, про зникнення машини з подвір'я дізнався незадовго до інциденту. Та навіть гадки не мав, що легковика знайде потрощеним на шматки.

Валерій Баранов, власник "Таврії": "Жаль мне, что они не остались в машине, что у них дверь не заклинило, к примеру. Доброго, вы понимаете, ничего пожелать не могу".

Злочинців розшукує міліція.

Сергій Орлов, Микола Латкін. Запоріжжя. НТН.