Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 жовтня 2009, 10:59 ДТП
У Миколаєві під колеса автівки потрапили четверо школярів
У Миколаєві під колеса автівки потрапили четверо школярів

У Миколаєві під колеса автівки потрапили одразу четверо школярів. Дітям по 9-10 років. Зранку вони йшли до школи, як на тротуар вискочила іномарка. Постраждалих поклали до дитячої травматології. Репортаж Тараса Білаша.

Школярів збив 21-річний водій німецької іномарки. Його авто вилетіло на тротуар. Четверо дітлахів віком 9-10 років не встигли навіть відскочити. Свідки розповідають - малеча потрапила під колеса, бо водій "БМВ" намагався уникнути удару з іншою автівкою.

Свідок: "На перекрестке ему была помеха справа. И автомобиль "Деу" не уступил ему, и он на скорости среагировал вправо и сбил четырех детей".

Діти йшли на уроки своєю звичною дорогою, і ось маєш. На щастя, обійшлося без смертельний травм.

Олександр Царельник, керівник ДАІ м. Миколаєва: "Трьох дівчат – учнів 5 класу, та хлопця – третього класу. Двоє з потерпілих - брат і сестра. В наслідок ДТП діти отримали чисельні травми та були доставлені до травматологічної дитячої лікарні. В подальшому дві дівчинки були госпіталізовані, а брату та сестрі була надана медична допомога. Та призначено лікування амбулаторно".

Кермувальника іномарки міліціянти збиралися утримувати під вартою. Та з огляду на легкі травми постраждалих порушувати кримінальну справу не будуть. Але правоохоронці запевняють, що без покарання водій не залишиться.

Сергій Коломієць, керівник Департаменту ДАІ МВС України: "Это ДТП у меня на контроле, и я поручил в любом случае, даже если это просто админсостав, максимально поработать над тем, чтоб этот человек, который сбил деток, был хотя бы лишен прав. К счастью для мам и пап, там нет тяжких последствий. Но случай совершенно хамский и должен получить свою оценку".

Тарас Білаш, Владислав Гнатенко. НТН.