Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2009, 08:52 ДТП
Останніми вихідними через похолодання сталося кілька великих ДТП
Останніми вихідними через похолодання сталося кілька великих ДТП

Нелегкі вихідні для водіїв. Різке похолодання, мокра дорога. Не всі витримали випробування погодою. Про кілька великих ДТП на автошляхах - Борис Сачалко.

Троє загиблих та ще троє на лікарняних ліжках. Така невесела статистика лише однієї дорожньо-транспортної пригоди на Київщині. Поблизу Березані "Дачії" не вистачило дороги. Автівка несподівано вискочила на зустрічну смугу і зіштовхнулася з "Деу". Чому машина опинилася на сусідній смузі, невідомо. За попередніми даними, в автівці перебували мати й дружина водія. В салоні "Деу" окрім жінки водія сиділи її подруга та маленька дитина.

Олександр Койда, командир Березанського взводу ДПС: "Водій і пасажир "Дачії" загинули на місці пригоди, водій автомобіля "Деу" загинув на місці пригоди, пасажир "Дачії" доставлений на лікування, і два пасажири "Деу Матіз" доставлені на лікування".

Тихше їдеш - далі будеш. Це правило проігнорував водій ВАЗівської дев'ятки. Близько 9-ї вечора він летів по трасі Ялта – Сімферополь у напрямку столиці автономії. Не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги і на повній швидкості влетів у стовп. Сила удару була такою, що шансів вижити в дев'ятці не було. Загиблих могло бути й більше, якби зустрічна смуга не була вільною.

Андрій Рябиков, керівник сектора УДАІ ГУ МВС України в АР Крим: "Только по счастливой случайности на встречной полосе не было транспорта… В результате этого происшествия водитель и пассажир погибли на месте".

Пережив війну в Афганістані, але не хамства українських водіїв. Тіло 46-річного ветерана війни всю ніч пролежало на трасі під Сумами. Мертвого помітили аж на світанку. Тіло лежало просто між розподільними смугами. Медики, які приїхали на місце, встановили - чоловіка збили опівночі. Окрім зламаних кісток, у нього чисельні забої голови. Саме це й спричинило смерть. За попередніми висновками, чоловік загинув миттєво. Нині правоохоронці розшукують шофера, який не повідомив про ДТП.

Олена Чижик, старший інспектор ДАІ в Полтавській області: "Працівники ДАІ розшукують автомобіль ВАЗ 4, 5, та 7 моделі темно-синього кольору. Водію загрожує від 3-х до 8-ми років позбавлення волі. Якщо автомайстерні відремонтують авто, яке отримало характерні механічні пошкодження у ДТП і не повідомлять про це орган ДАІ, будуть підлягати кримінальній відповідальності".

Борис Сачалко, Оксана Москаленко, Світлана Скляренко, НТН.