Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2009, 15:27 ДТП
Дорожні пригоди, спричинені непогодою
Дорожні пригоди, спричинені непогодою

У Києві на проспекті Маяковського "Газель" збила жінку. З травмою грудної клітки постраждалу ушпиталили. Зі слів винуватця ДТП, через дощ не встиг вчасно загальмувати перед зеброю. Про інші дорожні аварії, що сталися внаслідок негоди - в сюжеті наших кореспондентів.


У Києві водій дорогого позашляховика вирішив, що його авто не гірше за трамвай. Та випробування коліями не пройшов. Зі слів свідків, машина мчала з шаленою швидкістю. Аж раптом послизнулася на мокрій від дощу рейці. За лічені секунди джип протаранив припарковану Хонду та Форд. Сам ленд крузер пошкоджено мало - подряпина на бампері й розбита фара. Двом іншим автівкам дісталося більше. І власникам доведеться витратити на ремонт великs гроші.

Євген, свідок:

- Ну, зараз мокро, насамперед і по друге тут іменно шо колія.Це мабуть і стало причиною ДТП. Їхав на великій швидкості, його потягло юзом і він врізався в машини
 
Там само, в Києві, але опівночі й на вулиці Симиренка Гонда ледь не знесла електроопертя. За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з кермом, і машина вилетіла на узбіччя. У салоні перебувало двоє жінок і двоє чоловІків. Від удару об конструкцію одна з пасажирок вилетіла через вікно. Із численими травмами її одразу шпиталювали. Інших трьох довелося витягати з металевого полону за допомоги спеціяльного облАднання.

рятувальник С помощью гидроинструмента двух удалось спасти мы передали их в скорую помощ девушка погибла. Я думаю тут без превышения скорости не обошлось.

А в Донецьку вантажівка протаранила відбійник. У ДТП ніхто не постраждав, але у водія зіпсований настрій: треба ремонтувати автівку й доведеться сплатити штраф. Чоловік нарікає на автівку, що його підрізала. Даївці ж припускають, що чоловік заснув за кермом. До того ж, гальмівний шлях свідчить про перевищення швидкості.

Олексій Погоріло, інспектор УДАІ м. Донецька

-Водитель Мерседеса избегая столкновения принял вправо то есть влево и совершил наезд на бетонное заграждение в результате ДТП физически никто не пострадал. Возможно водитель скрывает истину скорость своего движения однако он всеравно привлечён с ответсвенности за несоблюдение правил тоесть совершения ДТП

Олександр Демьянчук, Борис Сачалко, Александр Токарев, Николай Шинкарь НТН