Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 жовтня 2009, 10:50 ДТП
У Чернівцях водій збив жінку на пішоходному переході через неуважність
У Чернівцях водій збив жінку на пішоходному переході через неуважність

У ДТП, що сталася у Чернівцях, винна неуважність водія. Вчора по обіді на проспекті Незалежності легковик збив жінку. Аварія сталася просто на пішохідному переході. Докладніше знають наші кореспонденти.

„Вісімка” їхала якраз у годину-пік. На пішохідному переході, що його регулює світлофор, кермувальник на мить утратив пильність.

Вадим Гоголь, інспектор відділу ДАІ м. Чернівців: „Водій рухався по крайній лівій полосі. На той час на дорозі були затори, тому попередньо швидкість була невелика. Але водій проявив неуважність і не побачив жінку і допустив на неї наїзд.”

Чоловік намагався надати жінці першу медичну допомогу, але постраждала наполягала, щоб її відвезли додому. Там син викликав „швидку”. Водій супроводжував збиту до лікарні.

Наталія Данькевич, донька постраждалої: „Я приїхала з роботи додому, він не відмовився, він нас сюди привіз. Відмови від нього не було, але єдине – він вважає себе невинним, і це сталось на пішохідному переході. І його жаль, і маму жаль... Постраждали обоє.”

Стан жінки лікарі кваліфікують як середньої тяжкості. Численні травми, забиття та струс мозку – такий наслідок неуважності водія.

Сергій Кирилюк, лікар відділу лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівців: „Перелом кістки шийки плеча, струс головного мозку, забійні рани обличчя і т.д.”

Постраждала в лікарні пробуде ще близько місяця. Долю ж винуватця ДТП вирішать слідство та суд.

Оксана Денисюк, Ярослав Левицький. Чернівці. НТН.