Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 жовтня 2009, 10:33 ДТП
У Криму сталася ДТП за участю 5-ти автомобілів. Подробиці
У Криму сталася ДТП за участю 5-ти автомобілів. Подробиці

У Криму з вини водія «Пежо» в аварію потрапили ще дві іномарки та двоє «Жигулів». Загинув 46-річний винуватець, ще 5-ох людей травмовано.

Аварія сталася на трасі Симферопіль-Ялта наприкінці робочого дня. Зазвичай у цей час дорогою в обох напрямках неспішно їдуть колони автотранспорту. Та один з водіїв аж надто поспішав. Кермувальник «Пежо» пішов на обгін і на повній швидкості влетів у «Шевроле».

Водій «Жигулів»: «Эта машина неожиданно выезжает на встречную полосу, лоб в лоб этой машине. Происходит резкий удар и его разворачивает».

Це викликало ланцюгову реакцію. Некерований «Пежо» зачепив мікроавтобус «Форд Транзит», що рухався в попутному напрямку. Той вилетів на зустрічну смугу й врізався у «Жигулі».

Андрій Рябиков, керівник сектору УДАІ в АР Крим: «Автомобиль «Шевроле» от удара откинуло назад, где произошло столкновение с ВАЗ-2106, двигавшимся за автомобилем «Шевроле».

Унаслідок ДТП водій «Пежо» від отриманих травм помер на місці. Шофер і троє пасажирів «Шевроле» та пасажир «Жигулів» - травмовані. Чи не найбільше постраждала 16-річна дівчина, пасажир «Шевроле», в неї черепно-мозкова травма та струс мозку. //Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН