Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 жовтня 2009, 12:41 ДТП
У Києві не розминулися три машини, а через годину в дорожній знак врізалась четверта
У Києві не розминулися три машини, а через годину в дорожній знак врізалась четверта

Подвійна аварія сталася в Києві. Спочатку на дорозі не розминулися три машини. А вже за годину на тому таки місці в дорожній знак влетіла четверта автівка.

За пару десятків гривень Регіна і машину помила, і шоу подивилася.

Регіна, свідок: «Когда я повернула голову, увидела, она летела уже как бы на встречную одним колесом. Летело «Пежо» красного цвета. Из под колес дым и жуткий свист. И буквально 3-4 секунды и произошел удар».

Євген їхав собі, аж раптом удар в бік його машини. Обійшовся легким переляком, бо їздить за правилами.

Євген, учасник ДТП: «Пристегивайтесь и страхуйтесь».

Розповідає, його машина рухалася по другій смузі. Біля нього їхав «Міцубіші Аутлендер». Аж раптом, як грім серед ясного неба, з’являється «Пежо».

Євген, учасник ДТП: «Судя по всему, красный «Пежо» выехал на встречную, ударил «Мицубиси Аутлендер». Он уже задел мою машину и ударил в бок. Меня развернуло, и я очутился на встречной полосе».

Водії, будьте солідарні на дорозі. Дмитро цей заклик зрозумів аж надто буквально. За годину на тому ж місці, де сталася перша аварія, чоловік і сам потрапив у ДТП. Щоправда, дрібне.

Дмитро, учасник ДТП: «Я рушав зі світлофору і побачив, що перекрито дві полоси. Щоб не врізатися в машину, почав гальмувати і маневрувати. І збив знак».

На щастя, всі учасники аварій живі. Обійшлися лише струсками мізків. Найбільше дісталося водієві «Пежо». У нього зламане передпліччя. //Борис Сачалко, Микола Шинкар, НТН