Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2009, 10:45 ДТП
ДТП в Дніпропетровській обл.: поспішав до нареченої, а потрапив за ґрати
ДТП в Дніпропетровській обл.: поспішав до нареченої, а потрапив за ґрати

На Дніпропетровщині парубок хильнув пива і сів за кермо. Спиртне послабило його увагу, і він не помітив пішохода. Унаслідок ДТП загинула людина.

Тарас, водій: «Моя будущая жена звонит с работы и говорит, что к ней пристают клиенты и начинают домогаться».

На думку Тараса, ці обставини виправдовують його. Аби заспокоїтися - випив дві пляшки пива й сів за кермо.

Тарас, водій: «Ехал в левом ряду со скоростью 80 км в час. По моей полосе шёл человек спиной ко мне. Без реакций. Я его сбил, нажал на тормоз и меня снесло».

За інформацією інспекторів, винуватець ДТП рухався не 80, а 130 кілометрів за годину. На такій швидкості тяжко зорієнтуватися та ще й зі спиртним у крові.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «Лишил себя возможности правильно оценивать дорожную ситуацию, контролировать свои действия, грубо нарушая правила дорожного движения. Проявил крайнюю невнимательность к дорожной обстановке, совершил наезд на пешехода».

Інша ДТП не така трагічна. Водій вазівки Андрій зламав руку, дістав струс мозку й утратив частину язика. Проте уцілів.

Андрій, постраждалий: «Я подымался в левом ряду. Впереди ехал грузовичок. Он неожиданно уходит вправо. Я вижу КамАЗ, который едет в моём ряду. Он тормозит. И я торможу, закрываюсь руками, сгруппировался. Лобовой удар с КамАЗом».

На думку водія КамАЗа - то легковик його протаранив. Виправдовується, що маневрував за всіма правилами.

Юрій, водій КамАЗа: «Ехал, поворачивал. Показываю поворот. И тут летит, получилось, что они под меня залетели. - Он или вы на встречу? - Он, я поворачивал».

За попередньою інформацією ДАЇ-вців, порушник правил дорожнього руху - водій КамАЗа. Та остаточний вердикт винесуть після низки експертиз. //Олександр Дем’янчук, Артур Терещенко, НТН