Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2009, 10:45 ДТП
У Києві «Сітроен» на швидкості протаранив автобус з пасажирами
У Києві «Сітроен» на швидкості протаранив автобус з пасажирами

У Києві на вулиці Борщагівській легковик ледь не покалічив пасажирів автобуса. «Сітроен» на швидкості протаранив громадський транспорт. Як з’ясували медики, водій сів за кермо в нетверезому стані.

Водій міського автобуса ледь устиг від’їхати від зупинки, як почув свист гальм та відчув удар ззаду. Одразу зупинився. У салоні було чимало пасажирів, та минулося без травм.

Водій автобусу: «Средняя нагрузка. Средняя нагрузка у нас человек 15-20 стоячих. Все пассажиры нормально себя чувствуют. Все вышли, все нормально. Все, как положено».

Автобуса на швидкості протаранив «Сітроен». Свідки розповідають, водій французької автівки почав гальмувати лише за кілька метрів від ЛАЗа.

Свідок: «Ситроен» двигаясь во втором ряду. Не успевает отреагировать на быстрое перемещение автобуса и въезжает в него. При ударе об автобус его разворачивает».

Швидкості «Сітроена» було досить, щоб після удару автобуса зачепити ще одну автівку. З середнього ряду француза викинуло на крайню ліву смугу. Водій «Нісана» уникнути зіткнення не зміг.

Водій «Нісана»: «Его начинает разворачивать, он подлетает под меня. И я цепляю задний край машины».

Чому сталася аварія, водій легковика розповісти відмовився. Та медики розставили всі крапки над «і». Чоловік «Сітроена» сів за кермо п’яний.

А ось учасники ДТП на вулиці Великій Житомирській були тверезими. На перехресті з Володимирською зіштовхнулися «Шевроле» та «Порше». Водія першого автомобіля забрала швидка. Кермувальник другого коментувати зіткнення відмовився. Хто винен – з’ясує слідство. //Тарас Білаш, Микола Шинкар, НТН