Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2009, 11:07 ДТП
У Дніпропетровську людину на смерть збили просто на пішохідній зебрі
У Дніпропетровську людину на смерть збили просто на пішохідній зебрі

 

У Дніпропетровську рухатись навіть пішохідним переходом небезпечно. У цьому переконалася місцева мешканка. Її за кілька секунд збили двічі. Від отриманих травм жінка померла.

Бабусі Наталі від побаченого і досі не по собі. Вона й собі хотіла переходити вулицю. Поспішала в банк – гроші забрати. Але вирішила перечекати потік машин. А от жінка, яка стояла навпроти, зважилася.

Свідок: «Наезд был на пешеходном переходе? – Да, я как раз шла, хотела пойти в банк получить деньги. А она переходила. А я ждала. Ждала, когда пройдут машины. И вот это все концерт бесплатно увидела».

Наступні кілька секунд пішохід став футбольним м’ячиком, а машини – гравцями.

Олександр Брюховецький, слідчий Дніпровського МУ міліції: «В результате наезда пешехода откинуло на полосу для встречного движения, где на нее наезд совершен повторный автомобилем Шевроле Авео».

Володимир, який перший збив жінку, мабуть сам не розібрався в тому, що сталося. Адже показує інше місце, ніж літня жінка. Далеко від дорожньої зебри.

Володимир, учасник ДТП: «Ну, вот здесь. Произошел удар вот здесь. Осколки ж не могут туда полететь. Она появилась из-за Шевроле и она ступила сюда потом назад, ну и не получилось у меня».

Хто винен? Водій цього «Шевроле» сам не знає, де збили пішохода. Каже, час наче зупинився, коли з неба на капот його автівки впала людина.

Олексій, учасник ДТП: «Сам момент удара не видел – увидел знаете как вспышками – момент когда она на капоте и момент когда она летит уже».

Ведеться слідство. Воно й з‘ясує, хто винен у смерті пішохода. // Борис Сачалко, Артур Терещенко, НТН.