Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2009, 11:21 ДТП
У Чернівцях не розійшлися автомобілі «Таврія» і «Мазда»: 4 людини травмовано
У Чернівцях не розійшлися автомобілі «Таврія» і «Мазда»: 4 людини травмовано

Одразу дві масштабні автопригоди на дорогах Буковини. Одна - в Чернівцях, а інша - в Хотинському районі. Є постраждалі та жертви.

Дорожньо-транспортна пригода закінчилася смертю у селі Перебиківцях. 17-річний юнак на мотоциклі з невідомих причин злетів з дороги.

Вадим Гоголь, старший інспектор УДАІ міста Чернівців: «Допустив наїзд на дерево. Також у нього був пасажир на задньому сидінні, який був травмований, а сам водій загинув на місці пригоди».

Того ж дня у Чернівцях, на вулиці Ткачука, не розійшлися автомобілі «Таврія» і «Мазда». За кермом вітчизняної автівки був 22-річний чоловік. За словами ДАЇ-вців, саме він винуватець аварії.

Вадим Гоголь, старший інспектор УДАІ міста Чернівців: «В результаті пригоди травмовано 4 людей, які зараз перебувають на лікуванні. Травмований водій «Таврії» і пасажирка та двоє людей з «Мазди».

В іномарці їхали четверо пасажирів, двоє з них діти – 12-річна дівчинка та 3-річний хлопчик. Малюка доправили у нейрохірургічне відділення лікарні швидкої допомоги. Його стан оцінюють як задовільний. Гірше почуваються інші двоє постраждалих. Вони в реанімації.

Микола Щербан, заступник керівника лікарні швидкої допомоги: «Було доставлено 6 чоловік у приймальне відділення. З них двоє у важкому стані і вони були госпіталізовані у відділення інтенсивної терапії. Переломи лівого стегна в обох, забій головного мозку».

Ще двох учасників ДТП лікарі оглянули амбулаторно та відпустили додому. Міліція з’ясовує деталі та причини автопригоди. //Євгенія Мартинюк, Олена Томіна, Чернівецька область, НТН