Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2009, 11:23 ДТП
Велика автокатастрофа поблизу Бердянська: десяток постраждалих
Велика автокатастрофа поблизу Бердянська: десяток постраждалих

Велика аварія поблизу Бердянська: зіткнулися два легковики й мікроавтобус із пасажирами. За словами ДАІ-вців, у Запорізькій області таких ДТП уже давно не було.

Аварія сталася у п'ятницю ввечері на околиці Бердянська. Рейсовий мікроавтобус, що їхав у Донецьк, не розминувся з «Ланосом». Свідки кажуть - водій автівки об'їжджав рейсовий автобус, що стояв на узбіччі, не втримав керма і машина вилетіла на зустрічну смугу.

Олександр Голобородько, постраждалий: «Я вижу автобус, который стоит вот там, на аварийке стоит. Ну, я так дальше продолжаю двигаться. Равняюсь с автобусом, вылетает из-за него зеленое «Дэу», и прямо меня в лоб бьет».

У маршрутці було 18-ро пасажирів. Поранень дістали майже всі. Серед постраждалих водій та пасажир «Ланоса».

Сергій Гук, в. о. керівника ДАІ міста Бердянська: «От столкновения «Ланос» разворачивает и скидывает на левую обочину. В это же время за «Ланосом» двигался еще один автомобиль «Ланос». Житель города Бердянска догоняет этого «Ланоса». Автобус «Фольксваген» проезжает метров 25-40 и съезжает налево в кювет».

На допомогу викликали МНС-ників. Згодом прибули медики. Кажуть, усіх постраждалих довелося терміново доправляти в лікарню, травми вкрай серйозні.

Тамара Олейникова, заступник головного лікаря Бердянської міськлікарні: «Состояние водителя «Ланоса» тяжелое, он находится в операционной. Пять человек госпитализировано в травматологическое отделение с тяжелыми сотрясениями мозга, с ЧМТ, переломы».

На сьогодні у стаціонарі знаходяться двоє пасажирів мікроавтобуса. Водія «Ланоса» перевели у хірургічне відділення. Стан його здоров'я задовільний. //Сергій Орлов, Микола Латкін, Запорізька область, НТН