Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 вересня 2009, 10:37 ДТП
У Криму ВАЗ-івська «дев’ятка» не розминулася з «Мерседесом»
У Криму ВАЗ-івська «дев’ятка» не розминулася з «Мерседесом»

На Кримському півострові вихідними в ДТП загинули 6-ро, ще 13-ро – травмовані. Під час аварії в Білогірському районі ВАЗ-івська «дев’ятка» не розминулася з «Мерседесом». Смертельних травм дістали троє росіян.

Водій «Жигулів», громадянин Російської Федерації, рухався в бік Симферопіля. Раптово його авто вилетіло на зустрічну смугу, де зіткнулося з іномаркою «Лянча», після чого його відкинуло на «Мерседес».

Енвер, водій «Мерседеса»: «Я прямо ехал по этой трассе. Навстречу ехала эта машина: 99-я, россияне. Я успел только заметить, как он ударил «Лянчу» белую в бочину. Я по тормозам резко на обочину, ну и он меня ударил, получается. Ничего не успел поделать – произошло столкновение».

У «дев'ятці» їхали водій і 4-ро пасажирів: двоє москвичів та двоє з Краснодарського краю. Від страшного удару російський автомобіль буквально склало.

Наталя Кашкарова, старший інспектор УДАІ в АР Крим: «В результате ДТП водитель и два пассажира автомобиля ВАЗ-099 погибли. И 2 пассажира этой же машины получили травмы».

Водій «Мерседеса» народився в сорочці: він відбувся подряпинами та забиттям. На місці аварії працюють слідчі. //Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН