Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 вересня 2009, 12:20 ДТП
Трамвайне масло на колії спричинило аварію!
Трамвайне масло на колії спричинило аварію!

Жахливе ДТП у Донецьку. Там у час пік - близько 8-ої ранку - зіштовхнулися джип, «Волга» та пасажирський мікроавтобус. Постраждали 6 людей.

Спричинило зіткнення відпрацьоване трамвайне масло на колії. Водій джипа не очікував на таку несподіванку. Як наслідок - не зміг контролювати автівку, і вона зіштовхнулася з «Волгою» та маршрутним таксі.

Володимир Петров, водій джипа: «Я ехал сверху со стороны въезда в город по Ленинскому. Объезжал пробку, выехал на трамвайный путь. Меня сразу выкинуло на встречную. Причем неуправляемый автомобиль был, вот видно, что машины буксуют на каком-то масле».

Після зіткнення шістьом постраждалим знадобилася допомога лікарів. На місце аварії прибули 4 машини швидкої допомоги. Найбільше дісталося дружині водія джипа, в неї зламані ребра. Жінка разом із чоловіком їхала на роботу в дитячу стоматологію, де обоє працюють дантистами. Та цього дня лікарка сама стала пацієнткою. Понад дві години її не могли витягти з автівки, медичну допомогу надавали на місці.

Співробітники ДАЇ кажуть: масло спричинило ДТП, але ж правила забороняють виїжджати на колії. Тим паче з перевищенням швидкості. Попередній висновок інспекторів – винуватцем аварії є водій джипа.

Федір Хаталах, старший інспектор ДАІ міста Донецька: «Здесь организовано движение по двум полосам: две полосы в одном направлении и две в другом. Выезд на полосу трамвайного движения запрещен и регламентируется дорожными знаками там выше по ходу движения».

Причини аварії тепер розслідують страхові агенти. Винуватець заплатить за ремонт своєї машини та власникам інших двох автівок. //Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН