Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 серпня 2009, 08:40 ДТП
П’яний водій влетів на чуже подвір’я: ледве не загинув господар будинку
П’яний водій влетів на чуже подвір’я: ледве не загинув господар будинку

До безглуздих аварій на вітчизняних дорогах усі вже звикли. Та в Україні таке лихо може дістати вас і на власному подвір’ї. У Дніпропетровську п’яний водій влетів на приватне господарство: ледве не загинув господар будинку.

За кілька хвилин до аварії господар будинку вийшов погодувати котів. Щоб на власному ж подвір’ї збила машина - такого й уявити ніхто не міг. Та раптом в огорожу врізалася автівка.

Родичка постраждалого: «Стоял, курил и смотрел. И в это время какой-то страшный треск. Сначала жена выскочила и как закричит. Водитель этот вышел, он даже не помог. Я сама его оттянула».

Власника будинку вдарило металевою хвірткою - вона відлетіла від удару автівки. Чоловікові поталанило: він залишився живий. Як усе відбувалося - не пам’ятає. Водій «Мазди», тим часом, пояснив - просто не вписався в поворот. Медики ж з’ясували - не «просто», а тому, що був на підпитку.

Сергій, водій: «Вырулил в поворот, не вписался и… - Сколько сегодня выпили? - Сегодня не пил. – А когда? - Вчера. - А сегодня похмелялся? – Нет».

Не пощастило мешканці Дніпропетровська - жінка загинула під колесами автівки, коли намагалася перейти дорогу. Водій просто її не побачив.

Олексій, водій: «Услышал удар, начал тормозить и остановился там. Сразу подошел, попробовал пульс. Я понял, что кого-то зацепил: собаку или человека. Ударил что-то большое. Я вернулся назад, смотрю, человек лежит. Женщина».

Не обійшлося без лиха і в Києві. Вихідними на Броварському проспекті «Жигулі» протаранили «Ланоса», а потім обійняли стовп. У салоні було троє: водій та два пасажири. За словами свідків, водій ВАЗу надто швидко їхав. Від травм він помер в автомобілі швидкої, його пасажирів шпиталювали.

Володимир, свідок: «Обідали ми тут на обочині. Почули стук. Потім ще один. Уже машина в стовпі була. Її розвернуло. І вона просто в стовп заїхала. Ми помогли достать людей. Там вони були в нормальному стані. А водія прижало».

Не розминулися водії й на проспекті Відрадному. Там ще одні «Жигулі» стали причиною аварії. Водій ВАЗ-івської «вісімки» протаранив «Нісан». Чоловік запізно помітив японську автівку, водій якої намагався повернути на перехресті. Обійшлося все лиш понівеченою технікою.

Віталій, водій «Нісану»: «Ехал сам в гараж. Почти повернул в частный сектор. Остановился, разрыв двойной разделительной. Последнее, что услышал сзади - короткий визг тормозов и восьмерка въезжает мне в машину».

Чотирьох людей довелося шпиталювати внаслідок аварії на Гостомельському шосе. Водій БМВ виїхав на зустрічну смугу й протаранив «дев’ятку». Винуватця аварії забрала швидка зі струсом мозку та травмою грудей. Зі схожим діагнозом забрала швидка й пасажирку ВАЗу, а його водій ще й зламав гомілку. //Тарас Білаш, Микола Шинкар, Олександр Самсонов, НТН