Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 серпня 2009, 12:56 ДТП
У Луганську водій таксі збив пенсіонерку і зник з місця злочину
У Луганську водій таксі збив пенсіонерку і зник з місця злочину

Водій таксі збив пенсіонерку і втік. Згодом таки потрапив до рук міліціянтів, бо не впорався з автівкою і поїхав бордюрами. Так трясся метрів 100, аж поки відвалилося колесо. Утім на цьому пригоди п’яного таксиста не скінчились.

Про те, що на одному з переходів «Деу» збила людину, а водій зник з місця пригоди, міліціянтам розповів невідомий. Він же назвав номери машини. ДАЇ-вці знайшли її за півгодини неподалік від місця ДТП. Автівка з побитим диском та без шини вже не могла їхати.

Роман Гончаренко, інспектор ДАІ міста Луганська: «Мы подъехали, гражданин буянил здесь. Мы его успокоили, посадили в автомобиль. Вы видите, он и сейчас неспокойно себя ведет… Он не помнит ничего, даже не знает свого имени».

Затриманий таксист свою провину у скоєнні ДТП заперечував. І стверджував - нічого протиправного на дорозі не коїв.

Затриманий: «А как ты вообще здесь оказался? - Остановился здесь на машине и все. - А почему колеса нет? - Лопнуло колесо. - А ничего, что оно целое, а ты на диске ехал. - Не может быть? - А ты помнишь, что сбил человека? - Не может быть? - А как звать. - Имени нет. - А ты випивал сегодня? - Я вообще не пью. Никогда».

На цьому пригоди п’яного таксиста не скінчилися. Поки ДАЇ-вці оглядали автівку та складали протокол, водій спробував викрасти міліційну машину й утекти. Але не встиг.

Цікаво, що з місця ДТП зникла й постраждала. Швидка, яка прибула на місце, жінки не знайшла. Медики кажуть, що таке іноді трапляється. У шоковому стані людина здатна бігти як олімпієць. Свідків цієї транспортної пригоди працівники луганської ДАЇ просять телефонувати на номер 102. //Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН