Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 серпня 2009, 12:01 ДТП
Жахливе ДТП на Чернігівщині: четверо людей загинуло під час зіткнення автівок
Жахливе ДТП на Чернігівщині: четверо людей загинуло під час зіткнення автівок

Четверо людей загинуло під час зіткнення двох легковиків на Чернігівщині, а у столиці у двох великих ДТП дивом вдалося уникнути жертв.

39-річний мешканець Городні гнався своєю «сімкою». Певної миті не впорався з кермом і виїхав на зустрічну смугу. У цей час назустріч мчали «Жигулі» – росіянин віз свою родину на відпочинок до моря. Унаслідок зіткнення обидва водії та двоє пасажирів ВАЗа загинули на місці. Ще двоє їхніх родичів травмовані й потрапили до лікарні.

Юрій Кудрик, старший інспектор відділу ДАІ УМВС України в Чернігівській області: «Дана пригода трапилася о 5.30 недалеко від пункту пропуску Сеньківка. В результаті ДТП загинули 4 особи: три громадянина Росії і один українець».

А ось столичним автомобілістам цими вихідними поталанило. На одному з перехресть на Подолі «Порше-Каєн» не розминувся з «Ланосом» та «Хондою». Кермувальниця вирішила не чекати зеленого сигналу світлофора, внаслідок чого сама, а також водій «Деу» із закритими травмами грудей опинилися на лікарняних ліжках.

Олена Тимченко, водій «Хонди»: «В меня влетели две машины. Меня откатило метров на 10. Когда я вышла, водитель «Деу» сильно пострадал. Мы помогли ему выйти. Он оказался на сидении пассажира, от удара его отбросило. В крови был. Моя машина тоже пострадала».

А вже за кілька годин на проспекті Перемоги на власний дах перекинувся «Міцубіші». Він на шаленій швидкості наїхав на бетонний бордюр. Випадковий перехожий, що в цей час сидів на парапеті, народився в сорочці. Він, зазнавши потужного удару некермованого металевого коня, відбувся закритою черепно-мізковою травмою та забиттям живота. А ось неушкоджений 30-річний винуватець ДТП підтвердити перевищення швидкості категорично відмовився.

Водій «Міцубіші»: «Ехал по правой полосе, довольно-таки медленно, совсем медленно. По следующей полосе ехал автобус и, не включив правый поворот, пошел направо. Я бордюр цепляю колесом, дальше уже летел от того столба».

Водій автобуса: «Я ехал во 2-й полосе, когда вижу, обгоняет меня иномарка. Схватил бордюр и раза два наверно перевернулся. А мне говорят, что я подрезал. Я остался. Как свидетель. Чтобы доказать свою правоту».

Водители: «Вы пошли вправо. 30-40 максимум я ехал. - Да вы что? - Ты возьми мой автобус и разгони его до приличной скорости от Житомирской! – А как же я увидел ваш правый поворот? – Какой? - Правый поворот!» //Андрій Герко, Олена Царюк, Микола Шинкар, НТН