Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 серпня 2009, 11:41 ДТП
В Україні за добу розбилися два пасажирські автобуси. Подробиці
В Україні за добу розбилися два пасажирські автобуси. Подробиці

Один автобус потрапив у ДТП на Дніпропетровщині, інший - поблизу Житомира. 

Він їхав із Молдови до Росії. 39-річний Микола – водій зі стажем. Знає, як уникнути зіткнення у критичній ситуації. Але цього разу нічого вдіяти не зміг. Легковик мчав просто на нього.

Микола Сорока, водій автобусу: «БМВ вышло на встречную полосу, развернуло её. Но не в состоянии был этого сделать. Машина БМВ прошла левой стороной прямо в морду автобуса. После этого у меня сорвало рулевую колонку и меня кинуло через две сплошные на встречную полосу, выскочил на обочину».

Після того легковик протаранив іще два авта – «Жигулі» та «Москвич». Чому БМВ виїхав на зустрічну – невідомо. І з’ясувати вже навряд чи вдасться, адже водій іномарки загинув на місці пригоди. Не вдалося врятувати й кермувальника «Жигулів». Інші учасники ДТП – водій «Москвича» та дві пасажирки ВАЗу, дістали тілесних ушкоджень. Єдиний, хто постраждав в автобусі з 36 пасажирів – 4-річний хлопчик із Молдови.

Пасажирам мікроавтобуса «Форд», що потрапив у ДТП на Дніпропетровщині, пощастило менше.

Сергій Скітенко, заступник керівника УДАІ у Дніпропетровській області: «Причиною дорожньо-транспортної пригоди стало порушення правил обгону водієм автомобіля «Сітроєн», який, не впевнившись у безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «Форд».

Усі 13 учасників пригоди потрапили до лікарні. //Марина Борисполець, Артур Терещенко, НТН