Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 серпня 2009, 11:08 ДТП
У Чернівцях водій «Лексуса» збив на смерть трьох дітей та жінку
У Чернівцях водій «Лексуса» збив на смерть трьох дітей та жінку

Жахливе ДТП у Чернівцях. Водій «Лексуса» збив на смерть трьох дітей та жінку. Трагедія сталася близько 11-ої вечора. Жінка з дітьми переходила дорогу на пішохідному переході. Та водій автівки навіть не намагався загальмувати.

Того фатального вечора жінка разом із сином та двома племінниками, які приїхали погостювати з Хмельницького, пішла до крамниці по цукерки. Та посмакувати ласощами не судилося. Всі четверо загинули, потрапивши на пішохідному переході під колеса автомобіля.

Валентина Седень, свідок: «Ми якраз були у дворі, як почули сильний стук. Думали, що дві машини стукнулися. Коли вибігли до калітки, подивились, що розлетілись трупи, лежать троє. Ми побачили. А четвертий був взагалі у сусідів під забором. Це просто жахливо».

За кілька хвилин на місці трагедії зібралися близько 300 людей. Вони хотіли вчинити самосуд над водієм. Його врятували правоохоронці, які завадили розлюченому натовпу. За словами свідків, кермувальник був п’яний як чіпок і навіть не одразу зрозумів, що сталося. Збивши людей він загальмував лише через 50 метрів.

Георгій Проскурняк, керівник УМВС України в Чернівецькій області: «Винен єдиний водій. Оцей так би мовити водій, який п’янюга їхав вночі з шаленою швидкістю, на пішохідному переході не пригальмував. Тобто порушив усе, що можна було порушити у правилах дорожнього руху».

За словами працівників міліції, кермувальник «Лексуса» - приватний підприємець, чернівчанин, перебуває під арештом. Порушено кримінальну справу. Йому світить від 7 до 12 років позбавлення волі. //Алла Спринчинат, Олег Ящук, Чернівці, НТН