Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 липня 2009, 11:35 ДТП
В Криму за останні три доби сталося понад 20 ДТП. Подробиці
В Криму за останні три доби сталося понад 20 ДТП. Подробиці

На західному узбережжі півострова, неподалік Сак, згорів пасажирський автобус. У салоні перебувало близько 30-х пасажирів. Пожежа почалася через замкнення електропроводки. Деталі з’ясовують експерти, хоча відомо, що машина тільки два місяці тому зійшла з конвеєра. Уникнути жертв удалося завдяки чітким діям водія.

Водій автобуса: «Я остановился, двери пооткрывал, людей высадил быстро и начал тушить».

Трагічно могла закінчитися аварія в районі Євпаторії. Там зіткнулися одразу чотири легковики.

Наталя Кашкарова, інспекторка УДАІ в АР Крим: «20-летний водитель автомобиля «Таврия», житель Симферополя, двигаясь со стороны города Евпатория в направлении поселка Мирный, при осуществлении обгона выехал на полосу встречного движения, где поочередно совершил столкновение с автомобилями «Форд Сиера», ВАЗ-2104 и автомобилем «Шкода Октавия», которая двигалась в попутном направлении. В результате происшествия все 3 водителя и 2 пассажира «Таврии» с ушибами и переломами доставлены в лечебные учреждения».

А в курортному селищі Миколаївці вранці на порожній дорозі водій «Фольксваґена» на швидкості зачав збивати дерева, заїхав на газон і ледве не зруйнував пам`ятника героям Великої Вітчизняної війни. Машина, зробивши кульбіт, перекинулася догори колесами.

Олександр Димов, інспектор ДАІ Симферопільського району: «23 июля около 5 часов утра водитель «Фольксваген Вента» в поселке Николаевка, двигаясь по улице Ленина со стороны Симферополя в сторону улицы Советской, не выбрал скорость в установленных пределах. В результате чего допустил наезд на препятствие с дальнейшим опрокидыванием транспортного средства. В результате ДТП пострадали люди».

Водія і трьох пасажирів із різними травмами доправлено в лікарню. Та згодом призвідця аварії - кермувальник «Фольксваґена» зі шпиталю втік.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН