Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 липня 2009, 10:23 ДТП
П‘яний водій збив на смерть дівчину!
П‘яний водій збив на смерть дівчину!

Того вечора кермувальника бачили в місцевому барі. Після пиятики з друзями, він зайшов по цигарки й мінеральну водичку. Відвідувачі твердять, ледь тримався на ногах.

Андрій, свідок: «После дискотеки пришел к бару. Смотрю, стоит человек. Пьяный возле машины. Стартонул от бара с хорошой скоростью. Када минуты через 2-3 – слышим удар».

П‘яний кермувальник переконує, що його підтиснув скутерист. І він лише намагався уникнути аварії. Та певно чоловік викручується, щоб уникнути відповідальності. Під колесами його автівки загинула дівчина. Її друга з травмами забрала швидка.

Дмитро, водій автівки: «Первое, что я помню – девочка лежит. Я ее пытаюсь привести в чувство. Кто-то бегает на меня кричит, я отгоняю и все. Употребляли спиртные напитки? Сухое вино. В каком количестве? Где-то меньше 200 грам».

Ще двоє людей загинуло внаслідок аварії у Криму. Там зіткнулися лобом у лоб дві автівки. Мерседес і ВАЗівська четвірка. Водій іншомарки певної миті виїхав на смугу зустрічного руху.

Микола Гладюк, інспектор УДАІ в АР Крим: «Водитель автомобиля «Мерседес» двигался по автодороге Красноперекопск-Симферополь, в сторону Симферополя. На 57 км при выполнении обгона выехал на полосу встречного движения, где допустил столкновения с автомобилем ВАЗ-2104».

Водій і жінка, що їхала в Мерседесі, загинули на місці. Ще двох пасажирів у тяжкому стані забрала швидка. Кермувальник Жигулів неушкоджений.

Тарас Білаш, Артур Терещенко, Світлана Скляренко, НТН.