Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2009, 10:27 ДТП
Внаслідок трьох ДТП на Дніпропетровщині загинуло двоє, травмувалося 16 осіб
Внаслідок трьох ДТП на Дніпропетровщині загинуло двоє, травмувалося 16 осіб

У кожному з випадків винуватці кривавих жнив грубо порушили правила дорожнього руху і будуть суворо покарані. Увечері 30-річний мешканець Кіровоградщини на власних «Жигулях» їхав з Дніпропетровська в напрямку Знам’янки. Близько двадцять другої години на неосвітленій ділянці дороги не помітив чоловіка, що саме переходив дорогу.

Внаслідок зіткнення 40-річний пішохід загинув, а літнього пасажира із струсом мозку довелося терміново шпиталювати.

Леонід, свідок: «Збили чоловіка, та й усе. Я даже не знаю, як.. Я саме спав, чи не спав. Одкинувся і лежав. Чую – стук. - А приблизно, яка швидкість була? - Не знаю».

Вже за кілька годин у Дніпропетровську не роз’їхалися дві вантажівки. Однією з вулиць у лівобережній частині міста рухалася «Газель». Вщент завантажена гарбузами, в кабіні - двоє пасажирів.

За попередніми даними, водій, 40-річний мешканець Харківщини, заснув за кермом і в’їхав у припаркований на узбіччі МАЗ. Кабіну меншої за габаритами машину зім’яло, як папірець.

Сергій Андрієнко, старший слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «В результате наезда пассажир 80-го года рождения получил смертельную травму, а пассажирка получила тяжелейшие переломы. Возбуждено уголовное дело, проводится расследование».

Олег, постраждалий: «Остановился, потому, что сон. У меня выгрузка здесь. Ну, как? Я спал, почул удар. Выскочил – такая беда».

Тарлан, водій ГАЗу: «Я за рулем был. - Вы в стоячий автомобиль въехали? – Да. По какой причине? – Заснул, наверное. - Наверное. Или заснул? – Заснул, да».

І того-таки ранку у Кривому Розі тролейбус наїхав на електроопору – 55-річна жінка за кермом відволіклась від керування. На момент аварії в тролейбусі перебувало 48 пасажирів.

Юрій Шляхтін, заступник керівника УДАІ в Дніпропетровській області: «В результате ДТП пострадало 14 человек. Причина ДТП устанавливается следствием. Там были практически пожилые люди, и получили травмы различной степени».

Андрій Герко, Артур Терещенко, НТН