Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2009, 11:01 ДТП
30-річний чоловік живцем згорів у «Таврії»
30-річний чоловік живцем згорів у «Таврії»

Аварія сталася на Харківському шосе поблизу вулиці Привокзальної. На перехресті стояла «Таврія». Водій чекав на вільну дорогу, щоби повернути. Раптом на великій швидкості ззаду влетів автомобіль БМВ.

Анатолій, постраждалий: «На зеленый свет я продолжаю движение, впереди «Таврия» стоит со включенным поворотом. Пропускает меня. И тут удар сзади. И «Таврию» от удара выбрасывает на меня. От удара с «БМВ» «Таврия» загорается и уже горящая ударяется об меня».

В українській автівці було двоє людей: тридцятирічний водій і пасажирка. Від потужного удару дівчина вилетіла з салону. Таврія загорілася. Автівку було обладнано газовою системою.

Олексій, свідок: «Горел он не сильно, потом спустя минуту-другую он резко вспыхнул. Загорелся сильным пламенем. Мы отбежали совсем на другую сторону, боялись взрыва. Спрятались вообще за столб, потому что осколки аж пролетели на ту сторону».

Водій ЗАЗу згорів живцем у салоні автомобіля. Дівчину з тяжкими травмами забрала швидка. Кермувальник BMW лишився цілий. П’яним, як той казав, і море по коліно.

Олександр, свідок: «Потом, когда вытянули водителя, смотрят, а он пьяный. За рулем. Да, который в машине сидел. У него давай спрашивать, что случилось, а он ни бе ни ме, не может ничего сказать».

Тарас Білаш, Микола Шинкар, НТН.