Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2009, 10:21 ДТП
У Криму за три вихідні дні сталися 23 аварії
У Криму за три вихідні дні сталися 23 аварії

У Криму за три вихідні дні сталися 23 аварії. Загиблих двоє, поранених – 41-а людина. Спочатку страшна спека, а потім дощ погіршили ситуацію на дорогах Автономії. В Ялті водій мопеда на перехресті й не думав поступатися автомобілю, що рухався основною дорогою. Результат - зіткнення.

Віталій, постраждалий: «Проезжая по улице Ломоносова около бани, со второстепенной вылетая, обгоняя стоящий автомобиль, вылетел мопедист. Я принял меры предосторожности, торможение, но удара избежать не удалось».

25-річного водія мопеда швидка у тяжкому стані доправила в лікарню.

А вночі у Сімферополі зіткнулися автомобілі «Жигулі» і «Gelly». Постраждали четверо.

В`ячеслав Барильников, інспектор ВДАІ м. Сімферополя: «В 3:30 водитель автомобиля ВАЗ-2103 при выполнении маневра в развороте допустил столкновение с движущимся сзади в прямом попутном направлении автомобилем «Gelly».

Микола, водій: «Пропустили поворот, решили развернуться, не заметили автомобиль «Gelly».

Ділявер, водій: «Внезапно передо мной со второго ряда влево начал поворачивать ВАЗ-2103, и на перекрестке произошел удар».

В обидвох водіїв - легкі травми. А от їхнім пасажирам – молодим жінкам - пощастило менше: їх шпиталювали з переламами та черепно-мозковими травмами.

На трасі поблизу Феодосії сталася ще одна аварія - автомобіль «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 25-річний мешканець Феодосії, переїхав чоловіка, що лежав на проїжджій частині. Сталося це пізно вночі. Чоловік загинув, його особу встановлюють.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН