Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2009, 14:20 ДТП
На Прикарпатті потяг зіткнувся з трактором. Подробиці
На Прикарпатті потяг зіткнувся з трактором. Подробиці

Пасажири залишилися живі, проте настрашилися. Зіткнення з трактором було такої сили, що потяг № 608 Львів-Чернівці зійшов з рейок. Аварія трапилася в районі станції «Бурштин». Їхати до Івано-Франківська залишалося кілька хвилин.

Іван Мізунський, начальник потяга: «Не доїжджаючи до станції «Бурштин», я почув гудок машиніста, удар і страшний скрежет. Я зрозумів, що сталося зіткнення, коли потяг зупинили. Побачив тепловоз на боку, пасажирів висадили з потягу».

Частина пасажирів дісталася Івано-Франківська самотужки, частина - доїхала автобусами до станції «Бурштин». Там люди пересіли в інший потяг. Від сталевого коня залишилися уламки, а тракториста шпиталювали у тяжкому стані.

Любомир Іванишин, голова Галицької райдержадміністрації: «Зараз тракторист знаходиться в реанімації, стан важкий. Викликали з Івано-Франківська санавіацію».

На місці пригоди працює слідча комісія. Колії на місці аварії перекрили. Потяги їдуть в об’їзд - через Калуш та Стрий. Залізничники стверджують - ділянка, де застряг трактор, ніким не охоронялася, але світлофор був справний. Відновлювальні роботи тривали до ранку. Нині рух поїздів повністю відновили.

Світлана Лунгор, Марина Криворотова, Прикарпаття, НТН