Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2009, 10:17 ДТП
ДТП в Криму: постраждала родина з Білорусі
ДТП в Криму: постраждала родина з Білорусі

Опівдні в Кіровському районі півострова зштовхнулися два «Фольксвагени».

Микола Гладюк, інспектор УДАІ в АР Крим: «Водитель автомобиля «Фольксваген–Кади», подъезжая к перекрестку Кировское–Приветное, не предоставил преимущества в движении автомобилю «Фольксваген-Пассат», который двигался по главной дороге под управлением жителя республики Беларусь».

Водій: «На перекрестке подъехала машина «Фольксваген–Кади», перед перекрестком остановилась. Я рассчитывал, что она меня пропустит, раз остановилась. Но метров за 10-15 перед моей машиной «Фольксваген–Кади» начал движение».

Водій «Пасата» намагався різко загальмувати, але відстань між автомобілями була замала, тож відбулося зіткнення.

Зі слів кермувальника «Фольксвагена-Каді», він не побачив «Пасату». Але треба віддати належне винуватцеві аварії: він не тікав із місця ДТП, а кинувся допомагати постраждалим.

Водій: «Начал движение, пересекая перекресток, услышал удар сзади, и меня перевернуло два раза. Когда машина стала на колеса, я посмотрел вправо, там стоит машина «Фольксваген-Пассат» зеленого цвета. Оттуда вышел мужчина и начал вытаскивать мальчика. Я побежал, начал помогать. Там оказалось двое детей – два мальчика и жена».

На щастя, діти та їхня мати залишилися живі. Їх доправили до лікарні. Тим часом у Джанкойському районі в аварії загинув 42-річний мешканець селища Єрмакового.

Олексій Под’яблонський, інспектор ВДАІ Джанкойського району: «Возле села Ермаково Джанкойского района водитель автомобиля ВАЗ-21043 совершил наезд на пешехода, который лежал на проезжей части по ходу движения автомобиля».

Аварія сталася вночі. Водій «Жигулів» говорить, що все відбулося в одну мить: він нічого не зрозумів і не встиг зорієнтуватися.

Водій «Жигулів»: «Перед носом, я и сам не понял, что потом загремело».

Виявилося, що під колеса ВАЗу спочатку потрапив велосипед, а потім автомобіль переїхав чоловіка.

Свідок: «Заметил, лежит велосипед на дороге и тело человека. Решил остановиться помочь. Остановился, и когда шел, заметил, что едет машина. Пытались остановить, махали телефоном. Водитель не успел остановиться, прямо возле тела начал останавливаться, тормоза нажимать, не успел остановиться, скорость большая, переехал тело».

Водій «Жигулів»: «Два парня идут, чем-то махают. Что я мог подумать?»

За даним фактом триває розслідування. Воно й має з’ясувати: з якої причини велосипедист серед ночі лежав на дорозі та хто винен у його смерті.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН