Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2009, 10:11 ДТП
Жахлива аварія у столиці
Жахлива аварія у столиці

Двоє врізалися в одного. У водія білого розбитого вщент «Ланоса» шансів вижити не було.

Свідок: «Тяжелее всего. Конечно, смерть. Тот, что «Ланос» стоит, ученик, вытолкнул навстречу вот этот вот автомобиль, в котором погибли два человека».

Майже голівудське ДТП. Один «Ланос» рухався крайньою лівою смугою по Броварському проспекту. І не помітив іншого «Ланоса», що розвертався у протилежний бік.

Від удару машину, яка розверталася, викинуло на зустрічну смугу. В цей час там їхала «Шкода». Її водій не встиг загальмувати. Як сталося, що два «Ланоси» не поділили однієї смуги? Учасники ДТП від коментарів відмовляються. Один загинув, ще кілька - із серйозними травмами. А тому й доводиться ДАІвцям здебільшого опитувати свідків. А вони й не проти. Кажуть – водій «Ланоса», який не помітив колегу і штовхнув його, своєї вини не визнає.

Свідок: «Он обяснил так, что, мол, ни с того, ни с сего «Ланос» спереди резко затормозил, не включая поворотов, и встал».

Міліціянти прибирають брухт, що раніше називався машинами. Тим часом водій «Ланоса», який підштовхнув, не постраждав. Ще й пошкодження машини незначні - їх виміряють лінійкою. Хто винен, з’ясує слідство.

Борис Сачалко, Микола Шинкар, НТН