Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 червня 2009, 10:35 ДТП
У Криму водій вантажівки збив на смерть людину й зник із місця ДТП
У Криму водій вантажівки збив на смерть людину й зник із місця ДТП

По залишках фарби встановили - машина білого кольору. А вже о 9-ій годині ранку на в`їзді до кримської столиці ДАІвці затримали фуру «Рено» з білою кабіною.

Володимир Климкин, старший інспектор УДАІ в АР Крим: «При остановке автомобиля «Рено - премиум» было выявлено, что на данном транспортном средстве имеется скол шпаклевки белого цвета на переднем правом крыле, а также поломана передняя правая подножка и имеются следы крови со сгустками мозговой массы. Водитель вначале отрицал факт наезда на пешехода, но в процессе общения он сознался в содеянном».

Водій вантажної іномарки розповів, що вночі їхав у Сімферополь. У районі Червоногвардійського фари його автомобіля вихопили з темряви силует велосипедиста. Водій негайно натиснув на гальма, але зупинити величезну машину за лічені секунди неможливо - велосипедист опинився під колесами.

40-річний мешканець Житомира навіть не зупинився. Спокійно поїхав далі, заїхав на базу, одержав вантаж і відправився назад у Житомир. Тепер затриманий не надто балакучий.

Водій: «Я ж не модель, чтоб меня снимать, понимаете, в жизни всякое бывает».

Так, в житті може статися різне. Та до водіїв, що втекли з місця аварії і не допомогли постраждалому, закон суворий. Тож тепер полохливий чолов’яга чекатиме на вирок суду.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН