Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2009, 08:31 ДТП
ДТП у Дніпропетровську: загинула людина
ДТП у Дніпропетровську: загинула людина

Вулицю Полтавський Шлях, що на лівобережній частині Дніпропетровська, місцеві водії називають «дорогою смерті». Це підтверджує і статистика страшних ДТП, які сталися саме тут.

Сергій Андрієнко, старший слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «Буквально раз в неделю на данном участке происходит дорожное происшествие, и почти всегда – с очень тяжелыми последствиями».

Остання така аварія забрала одне життя, четверо людей травмовано. Трагедія сталася вранці. Водій «Шкоди», 52-річний Юрій, рухаючись на великій швидкості, не впорався з кермуванням, через що машину почало кидати врізнобіч.

Сергій Андрієнко, старший слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «При следовании водитель отвлекся от управления, вследствие чего на закруглении проезжей части выехал на обочину проезжей части, где автомобиль опрокинулся. При опрокидывании водитель получил смертельную травму. Пассажиры получили телесные повреждения различной степени тяжести».

Трьох пасажирів медики невдовзі відпустять додому, а ось одна жінка пробуде в лікарні щонайменше місяць. У неї переломи ребер і кінцівок.

Мешканці ж горезвісної вулиці запевняють: багатьох аварій можна було б уникнути.

Олег, мешканець м. Дніпропетровська: «Место такое, что нужна разметка! Иначе будет это продолжаться все время. – Часто происходят ДТП? – Часто происходят! Да… И на моих глазах, в том числе, несколько раз было».

Певно, поки на цій ділянці дороги не вскочить у халепу хтось із високопосадовців міста чи області, ситуація на ліпшу не зміниться! Тож уздовж траси й досі з’являються квіти, що нагадують подорожнім про загиблих.

З Дніпропетровська Артур Терещенко, Олександр Самсонов, НТН